Welkom bij Autobedrijf Nijsingh

Uw garage in Meppel

 

Bosch Car Service Nijsingh is een autogarage in Meppel. Bij Nijsingh kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken en types. Bij onze garage is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom! Ook als het gaat om een APK- keuring of een seizoenscontrole zijn wij u van harte van dienst. Alles voor een verrassende prijs!

 

Goed, in wat we doen

Wij helpen dagelijks mensen weer op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van u. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Dankzij technische trainingen van Bosch vergaren wij nieuwe kennis en kunnen wij ons werk goed uitvoeren.

 

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij Bosch Car Service Nijsingh weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken/afgestemd, zeker als de kosten hoger kunnen uitvallen.

 

“Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen”

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service Nijsingh. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service Nijsingh dan ook in goede handen. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Over ons

 

Autobedrijf Nijsingh biedt u en uw auto kwaliteit, service en garantie. Om u zorgeloos op weg te helpen!

  • Merkonafhankelijk advies
  • Bovag Gecertificeerd
  • Bosch Car Service

 

 

 

Boek online uw afspraak en maak kans op fantastisch Bosch-prijzen!

 

 

Campers en lichte bedrijfswagens

 

Ook bent u van harte welkom met uw camper of lichte bedrijswagen!

 

 

 

 

Onze diensten

 

U kunt voor veel verschillende diensten bij ons terecht.